sjablonen : letters sets voor verf of inkt

Sjablonen met letters : Een spuitsjabloon set met het ganse alfabet , die we een sjablonenset noemen , bevatten een spuitsjabloon van iedere letter ( van A tot Z ) en bestaan standaard in een aantal letterhoogtes …

Wanneer men af en toe nood heeft aan een tekst proper en netjes te kunnen plaatsen op een object doet men meestal beroep op een set met sjablonen letters . Het is inderdaad niet iedereen gegeven uit de vrije hand letters te schilderen met verf of inkt en dat op een nette en professionele manier .

Het werken met sjablonen met losse letters of een sjablonenset met het ganse alfabet laat toe zelf teksten samen te stellen en daarna te spuiten , tamponeren of rollen door middel van verf of inkt . Je kunt met meerdere sjablonen werken zodat je de woorden in één keer kunt samenstellen d.m.v. schildertape of je kunt letter per letter zetten . Wanneer je ganse teksten wilt plaatsen schaf je je best een aantal sets letter sjablonen aan .

Wanneer de sjablonen , of beter de teksten regelmatig weerkeren , raden wij aan deze aan te schaffen in een voorgemaakt of op maat gemaakt sjabloon . Dit kan dus een sjabloon zijn met een vaste tekst , woord , figuur , logo of de combinatie van voornoemde . Dit geeft uiteraard een enorme tijdsbesparing met zich mee , want het plaatsen van de letters apart is tijdrovend en niet altijd perfect of foutloos , ook al doet men zijn best .

Zo zie je , afhankelijk van het soort werk en de frequentie , bieden wij bij WP international altijd een oplossing .

sjablonen : letters sets voor verf of inkt