Spuitsjabloon sets cijfers 0 Ė 9 of set sjablonen voor getallen

Sjablonen of een set met een spuitsjabloon van ieder cijfer ( 0 tot 9 ) bestaan voorgemaakt en in standaard cijferhoogtes. Wat het goedkoper maakt dan een sjablonen reeks die op maat wordt gemaakt natuurlijk . Wanneer het low budget moet zijn , is sjablonen set met een cijferreeks of getallen dé oplossing …

Het hoeft geen grote uitleg : sjablonen die op voorhand massaal gemaakt kunnen worden zijn goedkoper dan op maat gemaakte sjablonen . Zo is het ook bij een standaard sjablonen set en een spuitsjabloon met figuur , logo of tekst die op maat werd gemaakt.
Het handige aan deze sjablonen sets is niet alleen dat ze voordelig zijn in aankoop , je kunt als je geluk hebt en ieder cijfer maar één keer voorkomt in je getal die je dient te vormen , je spuitsjabloon tijdelijk samen steken , door middel van tape en je getal in één keer spuiten met je verf of inkt .

Wanneer je alle getallen moet kunnen vormen , bijvoorbeeld getallen tot en met 999 ( dat zijn er dus duizend ) heb je maar 3 sjablonen sets van doen . Tot 9999 heb je 4 sjablonen sets nodig, enz … Met enige handigheid kun je dan elk spuitsjabloon van elk cijfer tijdelijk aan elkaar zetten met schildertape tot je de juiste combinatie hebt en dit getal in één keer spuiten of rollen met verf of inkt .
Soms heeft men ook in combinatie met getallen spuitsjabloon letters nodig om te combineren .
Zo staat alles mooi op één rij , en netjes uitgelijnd. Proper , toch ?

Spuitsjabloon sets cijfers 0 Ė 9 of set sjablonen voor getallen