Spuitsjablonen of sjabloon met logo , figuur of tekst

Sjablonen van allerhande slag en soort worden bij ons vervaardigd . Wie aan een spuitsjabloon denkt , denkt meestal aan puzzelen met een spuitsjablonen set met letters , of cijfers of leestekens , maar het kan ook eenvoudiger …

Soms is het zéér handig dat met een sjabloon of meerdere spuitsjablonen heeft , met een vaste tekst , figuur of logo , zodat het zelf samenstellen van teksten of codes niet meer hoeft gedaan te worden met de lettersets of de cijfersets .
Terugkerende teksten , figuren , logo’s , merknamen , wat dan ook kunnen in één sjabloon worden voorzien . Of omgekeerd gezegd : spuitsjablonen kunnen een tekst , figuur , logo of de combinatie van dit alles bevatten om in één handomdraai tal van informatie te plaatsen op allerhande objecten .
Dit kan een logo op een kist of kartonnen doos zijn , of de firma logo op een gereedschapskoffer , of een figuur om decoratieschilderingen of versieringen te maken . Het materiaal waaruit de sjabloon of spuitsjablonen wordt gemaakt , is in functie van de duurzaamheid. Dit kan immers een éénmalige afdruk of aanduiding zijn , maar ook een markering van een logo of tekst die dagelijks honderden keren ergens moet op komen . Het aanbrengen van de inkt of verf met de spuitsjablonen kan door tamponeren , spuiten met een spuitbus of airless systeem , met een verfrol aanrollen , noem maar op …

Ter info : Er bestaan ook sjablonensets met cijfers of sjablonestets met losse letters .

Bij WP international uit Roeselare bent U zeker van de juiste keuze van uw sjabloon of spuitsjablonen.
Ook in de voeding , meer bepaald in de patisserie worden spuitsjablonen gebruikt : al eens een taart met “ gelukkige verjaardag “ gezien ?

Spuitsjablonen of sjabloon met logo , figuur of tekst