geel koperen of messing inhuldigingsplaat

Herdenkingsplaten , gedenkplaten of inhuldigingsplaten in geel koper of eigenlijk in messing zijn de meest klassieke gegraveerde naamplaten voor speciale gebeurtenissen of voor een inhuldiging die er worden gemaakt . Het staat buiten kijf dat koperen naamplaten iets uitstralen wat andere materialen niet doen : geel koper of messing ademt klasse , nostalgie en kwaliteit uit …

  • inhuldigingsplaat in koper
  • inhuldigingsplaat in koper

Eén feit is zeker iedereen wilt dat herdenkingsplaten , gedenkplaten of inhuldigingsplaten zo lang mogelijk mee gaan gezien het doel van dergelijke naamplaat . Deze gegraveerde naamplaten met meestal een beschrijvende tekst van de gebeurtenis zijn bedoeld voor het nageslacht en dienen dus duurzaam te zijn !

Herdenkingsplaten , gedenkplaten of inhuldigingsplaten in geel koper of messing zijn meestal een bewuste keuze gezien de duurzaamheid van geel koper of messing deze gegraveerde naamplaten.

We schrijven geel koper omdat de meeste mensen die koper zeggen ,eigenlijk bedoelen geel van kleur met zijn , maar in feite is dit dus messing , een legering van koper die beter bewerkbaar is door het geringe zink -en/of tingehalte .

Echt koper heeft immers een heel licht rode kleur maar is véél moeilijker te bewerken , door de niet verspanende eigenschap van rood koper , en dat heeft een net héél serieuze impact op de prijs maar indien nodig of gewenst  , gaan we bij WP international zelfs deze uitdaging niet uit de weg . Doch eerlijkheid gebied ons te melden dat grote gegraveerde naamplaten in rood koper eigenlijk eerder uitzonderlijk zijn door hun prijskaartje , maar wél exclusief …

Echter , de warme glans van geel koper of messing van gegraveerde naamplaten is in 99 % hetgeen waarnaar men nét op zoek is als men opteert voor geel koperen of messing inhuldigingsplaten in plaats van de aluminium inhuldigingsplaten , inox inhuldigingsplaten , plexi gedenkplaten of volkern herdenkingsplaten .

Zeg nu zelf , wat is nu mooier dan hoogglans opgeblonken geel koperen inhuldigingsplaten zien blinken …?

geel koperen of messing inhuldigingsplaat
geel koperen of messing inhuldigingsplaat
geel koperen of messing inhuldigingsplaat

geel koperen of messing inhuldigingsplaat