plexi inhuldigingplaat of gedenkplaat in plexiglas

Wie heeft ze nog nooit gezien : die mooie dikke plexi herdenkingsplaat , gedenkplaat of inhuldigingsplaat , meestal in transparant plexiglas of gematteerde plexi glas ?
Ze zijn neutraal van opzet gezien hun transparante kleur maar hebben niettemin zeer veel karakter en zorgen voor de perfecte inhuldigingsplaat of gedenkplaat die stijl en klasse uitstraalt …

  • inhuldigingsplaat in plexi

Een plexi herdenkingsplaat , gedenkplaat of inhuldigingsplaat plaatst men zowel in het meest moderne gebouw als het meest klassieke . Op een of andere manier is plexiglas een materiaal die door zijn transparantie zich in alle waters thuis voelt en mooi oogt .

Het gebruik van plexi voor uw herdenkingsplaat , gedenkplaat of inhuldigingsplaat is dan ook een goeie zet naar materiaalkeuze toe en laat u toe de gegraveerde tekst en logo’s in verschillende kleuren in te kleuren , zodat uw herdenkingsplaat , gedenkplaat of inhuldigingsplaat een extra dimensie geeft aan de ruimte .

De herdenkingsplaat , gedenkplaat of inhuldigingsplaat in plexiglas kan en wordt trouwens meestal gematteerd , dit zowel om esthetische reden als voor onderhoudsvriendelijke redenen .

De esthetische reden is dat de muur of wand een beetje weggestoken wordt , doch met kleurbehoud door de half-transparantie van de plexi , maar voldoende blokkerend om de meest gedurfde kleurenkeuze t.o.v. de achtergrond waar te maken : zwarte letters op een donkere muur of witte tekst of logo’s op een witte of bleke ondergrond of muur is hierdoor mogelijk én altijd een succes !

De onderhoudsvriendelijkheid van een gematteerde plexi herdenkingsplaat , gedenkplaat of inhuldigingsplaat is uitermate groot en heeft geen nadelen zoals de niet - gematteerde plexi naamplaat , zoals er zijn :

- het moeilijker kuisen van voorkant én vooral de achterkant die niet of bijna niet bereikbaar is

- de krasjes die in de tijd der jaren in de voorkant van de plexi naamplaat komen en zichtbaar komen

- zichtbare gebreken of oneffenheden van of in de muur of wand die dwars door de plaat zichtbaar zijn en soms zelfs de tekst van de gegraveerde naamplaat onleesbaar maken

Zeg nu zelf , een gematteerde inhuldigingsplaat gegraveerd in plexi glas , wàt wilt U nu nog meer …?

plexi inhuldigingplaat of gedenkplaat in plexiglas
plexi inhuldigingplaat of gedenkplaat in plexiglas

plexi inhuldigingplaat of gedenkplaat in plexiglas