koperen combi naamplaat

Ook hier is de koperen combi plaat zoals de naam doet vermoeden een verzameling van individuele koperen naamborden bevestigd op één gemeenschappelijke moederplaat of sokkel . Het voordeel is bekend : bij een groepspraktijk of associatie is er een “ va et viens “ , met andere woorden , een komen en gaan van personen …

  • koper combi naamplaat
  • koper combi naamplaat
  • koper combi naamplaat

Een naamplaat voor een groepspraktijk of een associatie met alle namen op één naamplaat is niet zo interessant zoals hier elders al vermeld , of je moet over een grote portemonnee beschikken om jaarlijks een nieuwe naamplaat aan te schaffen .

Een combi plaat uit of in koper of messing houdt dus eigenlijk dat de individuele naamborden uit koper vervaardigd zijn. Logisch. In tegenstelling met de plexi combi plaat echter, kan bij de combi plaat uit koper deze ofwel uit koper bestaan ofwel uit een massief hardhouten sokkel of kader.

De bevestiging gebeurt door middel van inox tigen of bouten waarop de individuele naamplaten mooi bevestigd zijn of d.m.v. koperen siervijzen in geval van een houten moederplaat of sokkel.

We hebben de bevestiging voor deze messing of geel koperen naamplaten  door de jaren heen geperfectioneerd en kunnen nu stellen dat het systeem oerdegelijk én esthetisch verantwoord is of anders gezegd ronduit mooi is , een combinatie die niet altijd evident is …

Het wisselen van de verschillende koperen naamplaten in uw groepspraktijk of associatie is door het vernuftig systeem van verschillende wisselbare koperen naamplaten toe te passen , dus een fluitje van een cent geworden , maar dat had u bij ons ook niet anders verwacht , of hebben we het verkeerd voor ?

koperen combi naamplaat
koperen combi naamplaat
koperen combi naamplaat

koperen combi naamplaat