whiteboard beschrijfbaar bord

Een whiteboard of whiteboards zijn met speciale stiften beschrijfbare borden of schoolborden , die de traditionele schoolborden met krijt beschrijfbaar vervangen. Het oude traditionele krijtbord in leslokalen geeft daarnaast nog eens stof af, wanneer het proper geveegd of gewist wordt, en dat is al minstens één voordeel dat een whiteboard heeft , géén stof ...

  • Beschrijfbaar whiteboard

Daarnaast zijn de voordelen van een whiteboard of whiteboards ook om met verschillende kleuren te kunnen werken , mits de juiste speciale stiften te gebruiken weliswaar (!) , het feit dat een whiteboard of whiteboards heel snel mooi uit te vegen is , maar ook perfect kunnen dienen als projectievlak of ondergrond om met een LED beamer of LED projector te kunnen beschijnen om een powerpoint presentatie of een film af te spelen .

Ze bestaan in verscheidene grootte , standaard formaat dus , maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden , alhoewel dat echt maar dient te worden gedaan als het ergens perfect moet in passen .

Maatwerk is nu eenmaal niet goedkoop en je neem beter één een maatje groter , je hebt dan méér whiteboard voor je geld dan de whiteboard op maat  !

Als dat mogelijk is natuurlijk ...

whiteboard beschrijfbaar bord

whiteboard beschrijfbaar bord