Clickkaders op verplaatsebare voet

Als er één artikel is die verschillende namen heeft gekregen dan is het écht wel deze , we noemen er een paar : clickkaders op voet , clickframes op telescopische voet , wissellijst kaders op verplaatsbare voet , wisselkaders op paal , klikkaders op paaltje, folderhouders of folderhouder op verplaatsbare voet , documenthouders A4  of wisselkader op voet , posterlijst of klikkader op uitschuifbare voet , en zo voorts  zijn documenthouders of kaders met een openklapbare rand of wissellijst die op één of andere voet , die verplaatsbaar is , om heel snel afgedrukte papieren documenten of folders in te plaatsen , te verwisselen , en dat alles dus in een oogwenk , of toch bijna ...

  • Clickkaders op voet

Het is een vrij recent en eigentijds product , en daarom geen echte juiste benaming voor handen is waarschijnlijk , ook niet in het woordenboek wat heel vreemd is eigenlijk , vandaar een beetje het probleem . Niettemin is één van de meest booming business producten geworden in verplaatsbare signalisatie of in de uithangborden die verplaatsbaar zijn , zeg maar in de laatste 10 jaar .

De houten ezel met een bord erop is misschien wel een beetje nostalgie en soms zelfs nog mooi in sommige toepassingen , maar eigenlijk niet meer van deze tijd .

Het is een must geworden om snel en eenvoudig documenten te kunnen wisselen , en dat op eender welke plaats te kunnen zetten door middel van een verplaatsbare voet .

De voet waaraan het clickkader bevestigd is vast , bestaat dus uit één paal , al dan niet uitschuifbaar en is bevestigd op een verzwaarde voet of grondplaat .

Mooier dan dit kun je het niet voorstellen – modulair en design en verplaatsbaar – ze zijn in verschillende vormen , grootte en uitvoeringen verkrijgbaar .

Clickkaders op verplaatsebare voet
Clickkaders op verplaatsebare voet
Clickkaders op verplaatsebare voet

Clickkaders op verplaatsebare voet