Gebogen reclamezuilen

Gebogen of ellipsoïdale reclamezuilen : tijdloze elegantie .

Een gebogen reclamezuil , eigenlijk in een elipsoïdale vorm van bovenaf gezien dan , hebben in tegenstelling met vlakke zuilen , iets vloeiends , elegants over zich . Net zoals de welvingen van een gestroomlijnde sportwagen auto dwingt de gebogen reclamezuil respect af door zijn vorm .
Het gebogen vlak van de reclamezuil samen met de lichtinval zorgt ervoor dat het kleur van de reclamezuil tot leven komt . Vooral de zilverkleurig geanodiseerde panelen komen het meest tot hun volle recht bij een gebogen totem . De “metallic“ schijn van de zilverkleurige panelen geeft een extra dimensie aan dit type reclamezuil en dit typeert ze net .

Onze gebogen of elipsoïdale reclamezuilen zijn verkrijgbaar in verschillende types of modellen .
Naargelang de grootte van de zuil worden ze vervaardigd uit verschillende ,  daarvoor ontworpen type profielen , naargelang de noodzakelijke grootte en dito benodigde sterkte van de reclamezuil .
De grootste zuilen worden vervaardigd door een inwendige sterke stalen constructie die eigenlijk de basis vormt van de reclamezuil . De buitenkant van deze warm gegalvaniseerde constructie wordt dan weer bekleed met de aluminium profielen en panelen . De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat onze reclamezuilen aan gelijk welke weersomstandigheden of invloeden weerstaan en naast de kwaliteit en klasse die ze uitstralen dan ook deze duurzaamheid hebben .

De zuilen kunnen worden voorzien van een externe verlichting door middel van spots of schijnwerpers of intern verlicht door middel van TL verlichting , of nu sinds kort met LED verlichting . Deze laatste verbruiken minder , hebben een langer levensduur en zijn daarom nog iets onderhoudsvriendelijker dan deze met de conventionele TL verlichting .

Ook bij ons : bedrukte naambadge - naambadge gegraveerd - nametag - nametags - naambadges
naambadges - huisnummers - graveren in voorwerpen - industriële gravure - naamplaten 

Gebogen reclamezuil Type 50

Gebogen reclamezuil Type 50

Deze reclamezuil , het model basic , is de kleinste van het gamma gebogen reclamezuilen .
De kleinste , ja, maar daarom niet de minste !
De profielen van het model basic zijn net zó geconstrueerd om kleinere zuilen te vervaardigen op een esthetische manier .

Gebogen reclamezuil Type 80

Gebogen reclamezuil Type 80

De reclamezuil die alles doet wat een zuil moet doen , zelfs betaalbaar zijn : de economic .

Dit type reclamezuil is vervaardigd uit profielen die bedoeld zijn voor de middelgrote reclametotems te vervaardigen , meer bepaald hoogtes vanaf ongeveer 150 cm tot maximum 300 cm. Breedtes variërend van 60 cm tot max 150 cm . Uiteraard spelen ligging , wind en lokale omstandigheden een rol in het bepalen van het maximum formaat .

Gebogen reclamezuil Type 90

Gebogen reclamezuil Type 90

Het neusje van de zalm : het type “deluxe ”.

Zoals zijn naam doet vermoeden is dit de rolls royce onder de reclamezuilen en totems .

Hij kost uiteraard ietsje meer , maar dat neem je hem niet kwalijk . Deze reclamezuil straalt dan ook de klasse en kracht uit wat je enkel van het topmodel verwacht

Gebogen reclamezuil Type 137

Gebogen reclamezuil Type 137

De “Giant “ : groot , groter , grootst .

U hebt het natuurlijk al begrepen . Dit is de grootste reclamezuil onder de “ in serie vervaardigde “ reclamezuilen.

In deze versie maken we reclamezuilen tot 6 meter hoog. Zoals U zich kunt inbeelden zijn dit reclamezuilen die ver staan van het gebouw in kwestie óf van de straat  en/of bij grote gebouwen worden geplaatst .

Reclamezuilen