Gebogen reclamezuil Type 50

Deze reclamezuil , het model basic , is de kleinste van het gamma gebogen reclamezuilen .
De kleinste , ja, maar daarom niet de minste !
De profielen van het model basic zijn net zó geconstrueerd om kleinere zuilen te vervaardigen op een esthetische manier .

  • Reclamezuil type 50
  • Gebogen reclamezuil type 50
  • Gebogen reclamezuil type 50

Immers , veel kleine zuilen die men ziet staan zijn vervaardigd uit profielen of dito systeem die niet toelaten dergelijke kleinere formaten te maken . Jammer genoeg doen anderen dit wel, waarschijnlijk wegens gebrek aan het perfect passende profiel voor de kleine reclamezuilen !

Bij WP international is dit echter niet zo , en worden kleine reclamezuilen of kleine reclametotems voor buiten , en uiteraard ook de reclamezuilen voor binnenshuis gebruik vervaardigd uit het daarvoor bedoeld profielen systeem “ basic ” .

Daardoor ogen onze kleine reclamezuilen zeer elegant en zijn ze absoluut niet “bombastisch” van vorm , door de fout te begaan van te grove profielen te werken of eenvoudig weg door gebrek aan het juiste systeem . Vergelijk het met een mini met tractor banden …. Dit kan toch niet !

Op ieder potje past een deksel , en zeker bij ons , wij hebben immers voor elk wat wils , en voor iedere grootte van reclamezuil of soort uitvoering de geschikte profielen en materialen om een deugdelijke én in de context passende reclamezuil of reclametotem te maken .

Waarde beoefenaars van vrije beroepen , in de plaats van een naamplaat op een gemetst muurtje of brievenbus , kan men dus opteren voor een zelfstaande kleine reclamezuil of reclametotem , die nog méér opvalt dan een naamplaat geïntegreerd of gemonteerd op de gemetste kolom die er misschien zelfs nog moet komen !

Esthetisch én deontologisch volledig verantwoord kan deze kleine reclamezuil nét dat ietsje meer of de finishing touch zijn in de voortuin van uw pand die u nodig hebt en U zodoende distanciëren van de rest van uw collegae , want dit is wél uw visitekaartje !

Gebogen reclamezuil Type 50
Gebogen reclamezuil Type 50

Gebogen reclamezuil Type 50