Zuilen met lichtkrant

Mag het ietsje méér zijn ?

Een mooie reclamezuil op zich is een al lust voor het oog . Een reclamezuil met ingebouwde LED display of lichtkrant is een festijn ! Een festijn van reclameboodschappen , om duidelijk te zijn , want LED displays of lichtkranten brengen een waterval van woorden en indien goed doordacht zijn het stille maar desalniettemin harde , niet aflatende verkopers die dag na dag , zonder maar één keer op te geven de reclame of boodschap aan de voorbijganger overmaakt .

Wie ooit langs een LED display of lichtkrant met een treffende tekst passeerde zal zich dit perfect herinneren . Een passende tekst in een reclamezuil is de kers op de taart en kan dat nét ietsje meer de doorslag geven of de aandacht rekken van nét nu die persoon die U zocht of vice versa !

Een baseline of oneliners , reclames kunnen constant uitgespuwd worden en als variabele tekst méér opvallen dan als een vaste tekst op de reclamezuil ooit kan . Waarom ?
Heel éénvoudig :

1. bewegende beelden vallen meer op
2. lichtgevende beelden vallen meer op
3. gekleurde beelden vallen ook meer op .
Driemaal is scheepsrecht !

Promoties , vacatures , wens-boodschappen , datum en uur , temperatuur ,enz … : al deze informatie kan op eenvoudige wijze ingebracht worden via de PC of laptop op de LED display of lichtkrant . Zelfs draadloos verstuurd worden indien nodig !

Reclamezuilen met ingebouwde klok

Reclamezuilen met ingebouwde klok

"Opvallen in het straatbeeld , boven de rest uitsteken , maar op de zachte manier …"
( Peter Wyffels , 2012 )

Voor mensen die zich niet echt willen bezighouden met teksten verzinnen , maar toch opvallen , hebben we nog de reclamezuil met tijd en temperatuur uitlezing .

Reclamezuil met ingebouwde lichtkrant

Reclamezuil met ingebouwde lichtkrant

“ Een lichtkrant is als een dynamische , nimmer vermoeide verkoper , die nooit aflaat …”
( Peter Wyffels , 2009 )

Een reclamebord is één .
Een reclamebord waarvan u de tekst nog kunt wijzigen is twee .
Een reclamebord die constant , op uw commando of automatisch verandert van reclametekst is drie .
En driemaal is scheepsrecht !

Reclamezuilen