gevelletters hout

Liefhebbers van natuurproducten : hier kunt u uw hartje ophalen .
Wanneer kunststof , metaal of een legering u niet echt zint , en u een uitgesproken voorkeur voor reliëfletters in hout hebt , dan hebben wij voor goed nieuws !

  • Houten reliŽfletters
  • Houten reliŽfletters
  • Houten reliŽfletters
  • Houten reliŽfletters

Inderdaad , we vervaardigen indien u dit wilt , houten reliëfletters , al dan niet behandeld én in de houtsoort die u wilt .

Uiteraard , als liefhebber en kenner van hout weet u beter dan wie ook dat iedere houtsoort zijn specifieke eigenschappen heeft . De kleur en kleurschakeringen , maar vooral de mechanische eigenschappen die inherent zijn aan het materiaal , zijn bepalend welk hout u kiest voor uw houten reliëfletter.

Immers , gevelletters in hout voor buiten dienen van een betere (lees : geschiktere ) houtsoort te zijn dan reliëfletters voor binnengebruik , bijvoorbeeld voor aan een balie of in een inkomhal.

Het hoeft geen betoog dat hier zorgvuldig de juiste houtsoort wordt gekozen , want weersinvloeden zoals regen , vochtigheid , zon , al dan niet zilte lucht , oriëntatie van de gevel zijn van primordiaal belang én bepalend voor de levensduur en uitstraling van de gevelletters.

Niet alleen U , maar ook wij beogen een zo lang mogelijke levensduur van uw mooie gevelletters of reliëfletters in de inkom !

gevelletters hout
gevelletters hout
gevelletters hout

gevelletters hout