Inox doosletters

Net zoals bij de aluminium uitvoering is de inox reliëfletter of de inox doosletter de oplossing wanneer er een grotere dikte wordt gevraagd dan het plaatmateriaal dik kan zijn. In inox kunnen we de holle inox doosletters maken met een return van 10 mm tot 200 mm !

  • Inox doosletters
  • Inox doosletters
  • Inox doosletters
  • Inox doosletters
  • Inox doosletters
  • Inox doosletters

Dit geeft als ontegensprekelijk voordeel dat de inox doosletter of inox reliëfletter reeds bij kleine letterhoogtes voorzien worden van een return , waar dit met de aluminium technisch niet mogelijk is.

Het hoeft geen betoog dat een inox gevelletter nét dat ietsje méér uitstraalt dan gelijk welke andere letter , als het over de “natuurlijke uitstraling” gaat van het materiaal .
Inox is immers in zijn pure onbehandelde vorm op zijn mooist , hetzij in geborstelde of in hoogglans gepolijste afwerking . De hoogglans gepolijste afwerking zijn als het ware spiegels !
Daarnaast heeft inox de ontegensprekelijke  superieure weersbestendigheid , iedereen bekend veronderstellen we ondertussen , en is dit materiaal bestand tegen de meest extreme externe invloeden.

De inox gevelletters worden meestal meestal vervaardigd in natuurkleur ( het typische zilverachtige inox kleur ) , maar ze kunnen ook door middel van speciale opdamp technieken een ander metaalachtige kleur hebben .

We denken daarbij aan brons, koper, goud , en titanium . Ook diepdonker inoxkleur ( bijna zwart ) is mogelijk , héél speciaal eigenlijk .
Niettemin al deze variëteiten en naast bovenvermelde afwerkingen en kleuren kunnen deze letters alsnog gelakt worden , voor degene die de superieure kwaliteit van inox willen , maar toch de letters in één of ander RAL kleur willen zien .

Inox doosletters
Inox doosletters
Inox doosletters

Inox doosletters