Kunststof gevelletters

Wat meestal een tegenstrijdigheid is , geldt niet voor dit buitenbeentje .
Uitermate degelijk én toch economisch : de kunststof reliëfletter .

Het spreekwoord  “goedkoop is duurkoop “ is hier inderdaad nu eens niet van tel .
Door de unieke eigenschappen van de door ons gebruikte kunststoffen voor deze reliëfletters kunnen we een kwaliteit en levensduur aanbieden die extreem hoog is , zeker in verhouding met de prijs . Er zijn natuurlijk beperkingen , die zich eigenlijk voornamelijk uiten in gelimiteerde grootte . Op zich geen probleem en voor de meeste gevallen niet van tel . Enkel mega grote gevelletters of logo’s dienen soms in metaal te worden uitgevoerd omwille van de stevigheid .

Door het voor ons speciaal afgestemde procédé van aflakken kunnen wij dus een kunststof reliëfletter , die op zich volledig roestvrij is , in het juiste RAL kleur of equivalente PMS ( Pantone ) kleur vervaardigen .

U heeft het inderdaad goed begrepen : een kunststof reliëfletter kan op zich nooit roesten of oxideren , wat meteen de belangrijkste reden is van zijn deugdelijkheid , en samen met het degelijke lakwerk ervoor zorgt dat deze letters extreem goed gedijen buiten , in de meeste extreme weersomstandigheden , wat aan de kust bijvoorbeeld het belangrijkste is die je van een gevelletter moet verwachten .

We maken een onderscheid in de verschillende uitvoeringen in functie van het gebruikte materiaal .
We gebruiken voornamelijk 3 soorten basismaterialen.


Ook bij ons : bedrukte naambadge - naambadge gegraveerd - nametag - nametags - naambadges
naambadges - huisnummers - graveren in voorwerpen - industriële gravure - naamplaten


Hardschuim PVC gevelletters

Hardschuim PVC gevelletters

Gevelletters in PVC : degelijke lichtgewicht reliëfletters .

Wanneer prijs / kwaliteit en daarnaast weersbestendigheid belangrijk is zijn deze gevelletters uit hardschuim PVC de perfecte oplossing .

Plexi gevelletters

Plexi gevelletters

Gevelletters in plexi : massieve kunststof reliëfletters .

Wanneer kwaliteit én in één zelfde naam genoemde weersbestendigheid belangrijk is , zijn deze gevelletters uit plexi de perfecte oplossing .

Met een reliëf – lees : dikte of diepte - van 6 tot 30 mm worden deze plexiglas reliëfletters al decennia succesvol gebruikt of ingezet wanneer het nét dat ietsje meer mág of moet .

Dibond reliefletters

Dibond reliefletters

Gevelletters in DIBOND : vlak en strak

Wie degelijke, vlakke of dunne gevelletters wil moet écht dit materiaal kiezen .

gevelletters reliefletters