Dibond reliefletters

Gevelletters in DIBOND : vlak en strak

Wie degelijke, vlakke of dunne gevelletters wil moet écht dit materiaal kiezen .

  • Dibond gevelletters
  • Dibond gevelletters
  • Dibond gevelletters
  • Dibond gevelletters

Een subliem materiaal die kwaliteit van aluminium combineert met de al even weersbestendige kunststof.
Dibond of ander soortgelijk plaatmateriaal is een méérlagen sandwich paneel met aan beide buitenkanten de dunne voorgelakte  aluminiumplaten , en daartussen een kern van kunststof van 3 of 4 mm dik die voor de nodige stijfheid zorgt .
Deze opbouw maakt het geheel stevig , weersbestendig én licht .

Het kleur van de reliëfletter of gevelletters is per definitie het kleur van het paneel . Deze zijn standaard wit , zwart, geel , groen, blauw, rood.
Andere kleuren van reliëfletters kunnen ook door middel van lakken ( spuitwerk) of door de voorkant van de gevelletters te overtrekken met een hi-grade vinyl , dezelfde weersbestendige folie als waar we panelen mee overtrekken voor om speciale gewenste kleuren te bekomen .
Er kan ook folie met een speciaal aangemaakt kleur of zelfs met een motief worden gebruikt , dezelfde als waarmee we panelen of voertuigen overtrekken of bekleven .
We denken dan aan b.v. een houtstructuur ,een imitatie van eender welk oppervlak , zelfs een foto , eender wat eigenlijk .

Reliëfletters uit dit materiaal vervaardigd zijn dus altijd bedoelt vlak en dun te zijn - maximum 4 mm dik - en hebben geen echt uitgesproken diepte .
Wanneer het dikker moet ogen – lees méér reliëf - kunt u opteren voor PVC letters tot 30 mm dik of holle doosletters in aluminium met dieptes van 60 tot 120 mm zelfs !

Dibond reliefletters
Dibond reliefletters

Dibond reliefletters