Reclame of belettering op vliegtuig of helicopter

Dit is een markt waar wij veel in werken , gezien onze ligging niet zo ver af is van het vliegveld Wevelgem en Oostende .
Een reclame of belettering op een vliegtuig of helicopter vraagt niet alleen gebruik van de beste kwaliteit van folies of vinyl , ook de applicatie is van even groot belang gezien de zware weersomstandigheden en klimaat waarin deze luchtvaartuigen zich bevinden …

  • Beletering helicopter

We weten immers allemaal dat een vliegtuig of helicopter, goed moet bestand zijn tegen vochtigheid , zon , warmte , koude , kortom tegen de veranderlijke omgeving waarin het vliegtuig of helicopter zich overal bevindt …

Met reclame of belettering op luchtvaartuigen te beletteren , hetzij dit nu vliegtuigen of helicopters betreft , wij reeds sinds het begin druk bezig zijn geweest met het ontwerpen en produceren van beletteringen van vliegtuigen en hebben we alle technische kennis en vaardigheden in huis om dit tot een goed einde te brengen .

Ook reclame of belettering of meer specifiek : stripings en fantasie decalls zoals een figuur of tekening om uw vliegtuig of helicopter te verfraaien kunnen wij maken . Of een combinatie ervan . Noem maar op , wij maken uw vliegtuig of helicopter origineel en uit duizend anderen te herkennen , want een reclame of belettering op en van vliegtuigen of helicopters gemaakt door WP international kun je er zó uithalen .

Het oog wil ook eens wat en daar doen wij wat aan !

Reclame of belettering op vliegtuig of helicopter

Reclame of belettering op vliegtuig of helicopter