Veiligheidsspiegels

Verkeersspiegels zijn gemaakt om te plaatsen op terreinen , in gebouwen of lokalen , in magazijnen of tussen de rekken , langs de weg , je vind ze op diverse plaatsen . Ze geven een duidelijk overzicht of beeld van wat er zich buiten het directe gezichtsveld bevindt , en dragen dus bij aan de veiligheid ...

  • veiligheidsspiegels

Inderdaad , dit is duidelijk een veiligheid artikel . Het waarschuwt degene die geen zicht heeft op de situatie buiten het directe gezichtsveld en kan daardoor ongevallen voorkomen .

Immers , wie heeft al niet één keer in zijn leven van achter een hoek of in een magazijn moeten wegspringen voor een vorkheftruck , wagen of vrachtwagen ?

Of langs de weg op of terreinen : moeilijke uitritten met beperkt zicht , in een bocht , of vlak langs de zijkant van een gebouw , ... en dan ... op goed geluk snel vertrekken of doorrijden in de hoop dat er op dat moment nét geen wagen van langs links of rechts komt ?  Komt u dit bekend voor ?Natuurlijk !

De verkeerspiegel , zorgt ervoor dat dit geluksspel , of noem het Russische roulette , niet hoeft .

Verkeersspiegels zorgen niet alleen voor een veilig gevoel wanneer men een kritisch kruispunt gaat oversteken of om de hoek gaat rijden , het ís ook veilig !

Natuurlijk enkel en alleen als de veiligheidspiegels aangepast zijn aan de situatie . Anders gezegd , een verkeersspiegel dient aangepast te zijn aan het gezichtsveld en de locatie . Niet iedere verkeersspiegel past overal . Het gezichtsveld ( lees : openingshoek ) , de afstand tussen spiegel en gebruiker , de grootte van de spiegel ( oppervlak ) , de bedoelde details die dienen te worden gezien , de keuze van opstelling : dit is allemaal héél technisch en kun je niet allemaal met één verkeersspiegel oplossen.

We maken dan nog eens een onderscheid wanneer deze verkeersspiegels binnen of buiten worden gebruikt , en als laatste topic : als ze al dan niet vandalisme-onderhevig zijn .

Daarom zijn wij , bij WP international door onze jarenlange ervaring , gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten , doch aangepast aan de noden en de situatie , zodat de juiste verkeersspiegel op de juiste locatie wordt geplaatst en er maximaal rendement wordt verkregen van de investering.  Meer info over veiligheidspictogrammen : klik hier

Veiligheidsspiegels
Veiligheidsspiegels

Veiligheidsspiegels