gematteerde plexi pictogrammen

Een veiligheidspictogram in gematteerde plexi is , in tegenstelling met zijn tegenhanger de transparante plexi veiligheidspictogram , iets minder neutraal of anders gezegd iets prominenter aanwezig in een interieur .

  • veiligheidssignalisatie in gematteerde plexi

De afwezigheid van het volledig kleurloze is soms een voordeel of een reden om deze matte plexi veiligheidspictogrammen in plexi te kiezen boven zijn soortgenoot .

Het kan inderdaad mooier zijn om een iets méér afgelijnde pictogram te plaatsen en iets meer aanwezig te zijn . Waarom ? Hier geldt het spreekwoord : goesting is koop .

Sommige doen het om de achtergrond te verdoezelen , een ander opteert voor deze matte veiligheidspictogrammen in plexi omdat ze meegaan met een anders intern plexi bewegwijzeringssysteem , nog een ander kiest gewoon … omdat hij het graag ziet !

Wist U trouwens dat plexiglas of het woord plexi een productnaam is zoals bijvoorbeeld Bic , Frigo , en vele andere pioniers . De chemische benaming is Poly Methyl MethAcrylate , ook soms afgekort PMMA . Het is de technische benaming voor vele soortgelijke of identieke materialen waarvan plexiglas van Röhm de uitvinder en pionier van is .

Merken zoals ICI , Perspex , en vele andere vind je her en der terug .

Doch Röhm is de enige die zijn product plexiglas mag noemen !

gematteerde plexi pictogrammen

gematteerde plexi pictogrammen