Transparante plexi pictogrammen

Transparante veiligheidspictogrammen zijn zeer in trek bij moderne architectuur , maar kunnen perfect ook gedijen in klassieke gebouwen . Een meer neutrale drager dan transparant plexiglas bestaat immers niet , en kan net daardoor dus overal worden geplaatst , zonder afbreuk te doen aan het gebouw of zijn interieur …

  • Veiligheidspictogrammen in transparante plexi

Glasheldere veiligheidspictogrammen in plexi of plexiglas stralen een eigenzinnig karakter uit , strak , modern en toch neutraal . Moeilijk te beschrijven , maar een veiligheidspictogram in plexiglas heeft iets over zich wat zéér moeilijk in woorden te bevatten is . Je voelt er iets voor of niet . De meesten in elk geval wél .

Ze worden gemonteerd vlak op de muur , doch op een afstand , door middel van siervijzen en afstandsdoppen . Of het plexi veiligheidspictogram kan worden haaks op de muur gemonteerd door middel van de speciale houders voor  haakse montage , of de veiligheidspictogrammen in plexi kunnen ook door middel van het inox kabelophangsysteem worden gemonteerd aan het plafond .

Eén iets is zeker : veiligheidssignalisatie en veiligheidspictogrammen in plexi stralen sobere klasse uit die in ieder interieur passen .

Transparante plexi pictogrammen
Transparante plexi pictogrammen
Transparante plexi pictogrammen

Transparante plexi pictogrammen