Curvo Plus pictogrammen

Wie zegt dat veiligheidspictogrammen niet mooi zijn , moet eerst het gamma van veiligheidspictogrammen uit ons curvo plus bewegwijzeringssysteem bekijken . En hoogstwaarschijnlijk noodgedwongen zijn mening herzien , want dit zijn pareltjes om naar te kijken …

  • Aluminium veiligheidspictogrammen in Curvo Plus

Zoals nog een paar andere bewegwijzeringssytemen die we in ons gamma hebben en produceren zijn de curvoplus pictogrammen misschien wel de meest speciale van alle qua design en uitstraling .

Ze maken inderdaad uit van een groter geheel , kunnen natuurlijk apart besteld worden , maar kunnen vooral naadloos , figuurlijk dan , gecombineerd worden met curvoplus deurbordjes of andere curvoplus signalisatie . Zoals elders reeds gemeld op deze site is het van belang , om één mooi geheel van signalisatie te kunnen plaatsen in gebouwen. Een mengelmoes van bewegwijzeringssystemen is vandaag immers méér dan ooit  “ not done “

De curvoplus veiligheidspictogram is opgebouwd uit de aluminium drager die op de 4 hoeken afgewerkt wordt met inox tabs . De drager is licht gebogen naar buiten en de als het ware 2 verticale buisjes aluminium die één zijn met de drager vormen de rand van het pictogram .

De veiligheidspictogrammen kunnen zowel vlak op de muur , haaks op de muur als voor plafondophanging uitgevoerd worden en op deze manier overal inzetbaar zijn .

Gebogen . Modern . Design . En toch inzetbaar in moderne strakke als in klassieke of hedendaagse interieurs . Je moet het gezien hebben . En zien doet kopen . Dàt is een belofte !

Curvo Plus pictogrammen
Curvo Plus pictogrammen
Curvo Plus pictogrammen
Curvo Plus pictogrammen
Curvo Plus pictogrammen

Curvo Plus pictogrammen