Pictogram stickers

Een pictogram om snel te iets te markeren? Direct te kleven ? Tijdelijke toepassingen of echt low budget ? Dan zijn deze veiligheidspictogrammen in stickervorm uw ding !  

  • Stickers veiligheidspictogrammen

De veiligheidspictogrammen in stickers zijn vervaardigd uit hoogwaardige vinyl met permanente acryllijm . Ze worden gedrukt met de UV bestendige inkt die een zo lang mogelijk leven beoogt van de sticker . Binnenshuis gaan deze pictogrammen echt wel zéér lang mee . Wanneer er geen UV licht op het veiligheidspictogram zelf valt , en ze niet in een agressief milieu vertoeven , kunnen we stellen : extreem lang . Dit mogelijkse UV licht komt normaal gezien van het buitenlicht  ( aan het venster ) maar heel af en toe soms van UV producerende lampen die in de directe omgeving hangen .

Een vereiste om deze veiligheidspictogrammen in sticker vorm te kunnen hangen is een effen , gladde ondergrond . Daarnaast dient het oppervlak waar het pictogram op komt logischerwijze te worden gereinigd , meer bepaald vet- en stofvrij te worden gemaakt .

Oneffen of poreuze ondergronden komen dus absoluut NIET in aanmerking voor pictogram stickers en daarvoor bent u aangewezen , als de prijs vooral belangrijk is , op een kunststof pictogram in PVC , zeg maar een veiligheidspictogram met vaste drager . Deze veiligheidspictogrammen kunt u dan in principe op quasi elke ondergrond kleven : onbehandelde baksteen , beton , pleisterwerk , hout , of geschilderde ondergronden , enz. …  mits extra verlijmd met speciale lijm die we meeleveren , naast het zelfklevende deel van het veiligheidspictogram .

Wist u dat wij ook instaan voor :

Pictogram stickers
Pictogram stickers

Pictogram stickers