Belettering op glas : de beletterde glazen wand

Direct line , de naam die we gaven aan het rechtstreeks beletteren op glazen wanden met allerhande info , vonden wij bij WP international zo een vijfentwintig jaar geleden uit , en nu onderhand overal wel te zien . Logisch, gezien de ongekende mogelijkheden ...

Op glazen wanden rechtstreeks beletteren wordt zowel met kleinere teksten , pictogrammen gedaan , maar ook grote afbeeldingen zoals reuze pictogrammen als zeer large format teksten worden beletterd op de wand in glas .

We gebruiken altijd higrade vinyl met de gepaste mechanische eigenschappen voor buitentoepassingen want glas wordt immers vroeg of laat vuil en moet regelmatig kunnen gewassen worden met water en zeep , en dan nog wordt dankzij een doordachte techniek deze folie bewerkt alvorens aan de wand aan te brengen . De belettering op wand dient er immers lang aan te hangen .

De te beletteren wand kan zowel in glas zijn maar ook op spiegels . Zolang de ondergrond eigenlijk niet poreus is , met ander woorden vlak en glad is kan in principe alles .

Niet alleen teksten maar ook afbeeldingen , foto’s of tekeningen kunnen worden aangebracht .

Het effect van een belettering op een glazen wand of een beletterd stuk wand , deur of paneel is altijd mooi en geeft extra cachet aan de signalisatie . Een nadeel is dat dergelijke vorm van belettering niet modulair is , maar dat is dan ook het enige minpunt . Je kunt ook niet alles hebben ...

Op glazen wanden of panelen aangebrachte teksten , of aangebrachte signalisatie kan je moeilijk kijken en de meeste mensen vinden het eigenlijk verfrissend en verademend , zo een beletterde wand . Je kunt nog spelen met kleuren en contrasten of gewoon met matte zandstraal effect folie werken als de belettering niet mag schreeuwen .

Belettering op glas : de beletterde glazen wand
Belettering op glas : de beletterde glazen wand
Belettering op glas : de beletterde glazen wand

Belettering op glas : de beletterde glazen wand