Belettering op wanden : de beletterde wand

Direct line , de naam die we gaven aan het rechtstreeks beletteren op wanden met allerhande info , vonden wij bij WP international zo een vijftiental jaar geleden uit , is nu onderhand overal wel te zien
Toen waren we de koplopers en pas nu begint deze manier van werken beetje per beetje terrein te winnen .

  • beletterin gop wanden

Op wanden rechtstreeks beletteren wordt zowel met kleinere teksten , pictogrammen gedaan , maar ook grote afbeeldingen zoals reuze pictogrammen als zeer large format teksten worden geplaatst op de wanden . Dit kan een achtergrond van een receptiehal of balie zijn , maar ook in gangen van alle gebouwen wordt een belettering van of op een wand meer en meer toegepast .

We gebruiken altijd higrade vinyl met de gepaste mechanische eigenschappen maar dan nog wordt dankzij een doordachte techniek deze folie bewerkt alvorens aan de wand aan te brengen . Beroepsgeheim . De belettering op wand dient er immers lang aan te hangen .

De te beletteren wand kan zowel in glas zijn maar van geschilderde houten wanden , of zelfs gefineerd zijn . Ook op formica , het gekende fineer materiaal , gepleisterde en geschilderde wanden of op volkern wanden , stalen wanden , alles kan eigenlijk . Zolang de ondergrond niet poreus is , met ander woorden min of meer vlak en glad kan het in principe .

Niet alleen teksten maar ook afbeeldingen , foto’s of tekeningen kunnen worden aangebracht .

Het effect van een belettering op een wand wel opvallend te noemen en iedereen vindt het een opmerkelijke manier van signalisatie en is onder de indruk van de impact .

Het nadeel is dat het niet modulair is , maar dat had U al lang begrepen .

Naast op een wand aangebrachte signalisatie kan je moeilijk kijken en de meeste mensen vinden het eigenlijk verfrissend en verademend . Eens iets anders . Toch ?

Belettering op wanden : de beletterde wand
Belettering op wanden : de beletterde wand
Belettering op wanden : de beletterde wand

Belettering op wanden : de beletterde wand