WP Soled plexi glas displays

De verlichte plexiglas displays , het WP Soled display systeem die we vervaardigen , is inderdaad gemaakt uit plexiglas panelen die verlicht worden op een wel héél speciale manier .
Het WP Soled display is immers voorzien van een inwendige verlichting ,en wel zo geconcipiëerd dat het licht zich in de plexiplaat voortplant zonder uit te treden ...

  • Plexi soled systeem

Een beetje meer uitleg : zoals het licht zich in een glasvezel kabel voortbeweegt , iedereen kent glasvezelcommunicatie gaan we van uit natuurlijk , zo beweegt het licht zich voort in de plexiglas plaat .

Het witte licht wordt door middel van Hi Power LED technologie in de zijkant van de plexi plaat gestraald , of geëmitteerd als je wil, en plant zich zigzaggend voort in de plaat tot andere het uiteinde van de plaat . Voor de techneuten onder jullie : door het verschil in massadichtheid tussen plexiglas en lucht is er de brekingsindex die voor deze soort voortplanting van licht zorgt .

Nu is het zo dat alle oneffenheden , dus bijvoorbeeld een gegraveerde tekst ( letters of logo ) , zorgt voor een breking van dit licht en het heldere licht op deze plaat voor een stuk “uittreedt” . De tekst , letters of logo lichten op en geven een magnifiek schouwspel en effect .

De transparante verlichte plexi plaat zelf licht immers niet op , ziet men dus niet , enkel de teksten wél , en op deze manier verkrijgt men zwevende letters in het donker . Als lichtgevende vuurvliegjes , maar dan stilstaande voor een keertje ! De kleuren van de tekst zijn best van al niet donker om geen effect te verliezen . Zwarte letters zijn uit den boze .

Je moet deze verlichte plexi display of plaat met Hi Power LED verlichting maar één keer gezien hebben om het te weten waarover het hier gaat .

Doch ... en u bent bij deze gewaarschuwd :  zien is kopen !

WP Soled plexi glas displays
WP Soled plexi glas displays

WP Soled plexi glas displays