Deurbordjes of naambordjes in plexi glas

Plexi line deurbordjes of naamborden zijn de meest voorkomende deurbordjes als het over designvol namen wisselen gaat . Deze klassieker onder de deurbordjes straalt iets anders uit dan gelijk welk ander signalisatie systeem omwille van het esthetische aspect van het plexi line deurbord of naambord , alsook door de look van plexi glas ...

Het strakke van een plexiglas naambordje met bijhorende fraaie siervijzen en afstandsdoppen , is één van de meest sobere , neutraal ogende doch klassevolle systemen van signalisatie die er bestaat .
Het concept van het deurbordje is nochtans sober en eenvoudig : het wordt normaliter vervaardigd uit transparante plexiglas , en is op de randen hoogglans gepolijst . In sommige gevallen kan gekleurde plexi maar dat is echt eerder uitzondering dan regel .

De tekst van de deurbordjes of naambordjes kan semi-permanent of permanent zijn.
Wanneer een permanente of vaste tekst  wordt gewenst , bijvoorbeeld bij een toilet of balie of één of ander lokaal die nooit of toch niet om de haverklap wordt veranderd van bestemming is een deurbordje of naambordje met permanente tekst een optie . Naambordjes in plexiglas zijn nu eenmaal zaken die kunnen wijzigen en worden meestal met belettering uitgevoerd .

Deurbordjes of naambordjes van lokalen of burelen die echter wél regelmatig kunnen of zullen veranderen van naam of bestemming  - we denken dan vooral aan een bureau met bijvoorbeeld de naam van de medewerkers of een deurbordje met naam en dito functie – worden uitgevoerd in de modulaire modus , dat wil zeggen met een perspex mica en een zelf aan te maken en af te drukken papier om in de deurborden of naamborden te plaatsen.

Het formaat kan eender wat zijn , maar om één of andere onverklaarbare reden zijn waarschijnlijk 80 procent van onze plexiglas deurbordjes of naambordjes vierkant van vorm

Uiteraard is dit de keuze van de klant en geldt , zoals altijd : klant is koning .

Deurbordjes of naambordjes in plexi glas