deurbord , deurbordje , deurbordjes … signalisatie

Deurbordjes met een strakke design : dát is flatsign.
Wanneer we echt vlak en strak , zeg maar design nastreven in een gebouw dan hoort daar ook een stijlvolle strakke design van signalisatie bij . Het antwoord is hier al duidelijk gegeven : flatsign !

  • deurbordje flatsign
  • deurbordje flatsign
  • flatsign deurbordje

Flatsign deurbordjes ogen vlak en design door hun sobere look die ze uitstralen . En dit komt het strakke profiel die wordt gebruikt voor het kader rondom het eigenlijke bordje of paneel .

Het kwaliteitsvolle kader wordt in het verstek gemaakt en met speciale hoekstukken in elkaar gezet .

Er bestaan 2 soorten flatsign signalisatie deurbordjes : één met vaste tekst en één type voor wisselbare tekst .

Met wisselbare tekst wordt bedoeld dat men zelf de tekst van het deurbord kan wijzigen , met zelf af te drukken papier -  bij voorkeur +- 130 gr/m² -  die men in het bordje zelf dient te plaatsen

Deze laatste met wisselbare tekst heeft dan een extra feature : één van de zijkanten kan door middel van een ingenieus veer-schuif-systeem uitgeschoven worden , om de 3 mm dikke plexi die het zelf gemaakte papiertje vastzet en beschermt , in en uit te halen .

Signalisatie en deurbordjes in een strakke design gegoten : dat is flatsign op zijn best !

Zie ook : flatsign pictogrammen , flatsign veiligheidssignalisatie , flatsign wegwijzerbord , flatsign overzichtsborden , flatsign evacuatieborden . Algemene info producten klik hier .

deurbord , deurbordje , deurbordjes … signalisatie