Grondplannen

Grondplanborden of infoborden met grondplan of plattegronden zijn bedoeld voor het grafisch weergeven van een situatie of het schetsen van de omgeving of site . Je vindt ze dus bijgevolg terug in verscheidene toepassingen , waar men een soort overzicht wil geven van het gebouw of de omgeving , vanuit de lucht gezien dan .

  • infobord grondplan signalisatie

Het is inderdaad meestal interessant te weten , wààr men zich bevindt , of waar men zich naar toe kan bewegen , en dat kan natuurlijk perfect met deze grondplan borden  of infoborden met grondplan of plattegrond .

Je kunt deze borden terugvinden op verscheidene soorten locaties gaande van recreatiegebieden, fabrieksterreinen , sportvelden , stadsparken , reservaten , pretparken , kortom allerhande sites waar men niet in één oogopslag kan de zaak overzien .

Een infobord met plattegrond kan zowel een vereenvoudigd principeplan of situatie schets  zijn , een gedetailleerd plan , of zelfs een bewerkte luchtfoto !

Het op verschillende plaatsen van dergelijke info borden met plattegrond of een infobord met situatieschets is geen overbodige luxe . Deze infoborden , maken samen met de rest van de bewegwijzering het geheel af en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en noodzakelijk , zeker als het over grote domeinen gaat.

Grondplannen

Grondplannen