Grote infoborden

Met algemene infoborden of infoborden kortweg , bedoelen we eigenlijk alle borden die niet specifiek voor grondplannen of rekrutering zijn bedoeld. U kunt zich waarschijnlijk dus voorstellen dat dit héél veel infoborden zijn die hieronder vallen ...

  • infoborden wegwijzer

De modulaire signalisatiestaanders , waarvan elders sprake op deze website, hebben de beperking dat de tekstpanelen van 100, 150 of 250 mm soms niet genoeg zijn in hoogte om iets specifiek groot genoeg af te beelden . We denken dan aan héél hoge of grote logo’s , infoborden waar op één plaats véél meer moet komen dan op een tekstpaneel van 250 mm hoogte gewoon kàn.

Daarom hebben we de mogelijkheid gemaakt van in hetzelfde systeem als de modulaire staanders , met die uitzondering dat er panelen van bijvoorbeeld 2 x 1 m of groter zelfs in kunnen geplaatst worden.

De bedoeling van deze grote infoborden is meestal dat alle info op één groot bord komt en zo plaats en ruimte besparen wordt.

Het paneel met de info wordt rondom rond vervat , enerzijds door de inkeping in de palen, en anderzijds de 2 horizontale sidetrack profielen , boven en onder wel te verstaan.

Het bevestigingssysteem van de sidetrack profielen is hetzelfde als dat van de modulaire tekstboxen, en bestaat dus uit de aluminium / inox slotjes die alles netjes en vooral stevig vastzetten.

De borden kunnen alle soorten  welke info bevatten : teksten, logo’s, pictogrammen, foto’s, de combinatie van opgesomde , ... noem maar op . The sky is the limit ...

Extreem grote infoborden, bv 8 m x 4 m , worden echter anders vervaardigd dan deze in deze pagina beschreven infoborden, en zijn altijd op maat berekend volgens de toepassing , uitvoering en locatie..

Grote infoborden
Grote infoborden
Grote infoborden
Grote infoborden
Grote infoborden
Grote infoborden

Grote infoborden