Kleine infoborden

Met een algemeen infobord , bedoelen we eigenlijk alle borden die specifiek voor grondplannen of rekrutering zijn bedoeld. U begrijpt dus dat menig infobord hieronder valt ...

Met een klein infobord bedoelen we als we in de signalisatie voort denken dan ook klein van formaat , de tekst of afbeelding kan complex zijn , maar het gaat hem eigenlijk over de zwaarte van constructie van het infobord die uiteraard niet zo zwaar dient te zijn dan een groot of zeer groot infobord .

  • signalisatie kleine infostaander

De sterkte van de constructie van een klein infobord wordt dus bepaald door het oppervlak van het infobord dat moet weerstaan aan onze klimatologische weersomstandigheden en is dus altijd navenant - lees proportioneel – met zijn grootte of oppervlak. Signalisatie of het info bord dient nu eenmaal stevig te zijn !

Deze kleine infoborden of het kleine infobord is vervaardigd uit hetzelfde principe of systeem als zijn grotere broers maar de profielen zijn lichter , zowel uit het aspect constructie als esthetiek van de signalisatie . Een klein infobord behoeft geen palen van 90 mm diameter bijvoorbeeld , want dit oogt helemaal niet mooi . Signalisatie dient immers niet alleen functioneel te zijn , het infobord kan tevens ook mooi en netjes zijn !

Een infobord wordt vooral gebruikt om een pak informatie compact voor te stellen om een degelijke manier . Elk info bord is uniek , wordt bij ons vervaardigd en dergelijk infobord weerstaat aan de slechtste weersomstandigheden die ons land kent  : onze kust !

Kleine infoborden
Kleine infoborden

Kleine infoborden