Modulaire elipso´dale outdoor sign

De modulaire elipsoïdale outdoor sign of wegwijzer gemaakt met het aluminium elispoïdale palensysteem is een buitenbeentje . Hij combineert  een supermooie design door de speciale vorm van de palen met het minstens even flexibele , zo niet nóg meer zelfs , modulaire karakter van zijn soortgenoten die hier ook op de website te vinden zijn ...

  • wegwijzer signalisatie elips

De tekstpanelen van deze elipsoïdale outdoor sign kunnen net zoals bij de andere wegwijzers , verwisseld worden dat het een plezier is : tekstboxen verwisselen van plaats in de staander , bijplaatsen , verwijderen , àlles kan , onbeperkt én met het grootste gemak .

Sterker nog : nóg makkelijker dan de andere modulaire wegwijzers , daar zijn tekstboxen van voor te “ laden “ zijn , in tegenstelling met zijn soortgenoten waar de tekstboxen van bovenaf dienen te worden uit en ingeschoven . Dit kan door een tweeledig profiel ( hinge post profile ) te gebruiken als paal, die op zijn beurt de outdoor sign een elipsoïdale vorm heeft.

Outdoor signs zijn in principe wegwijzers maar worden ook vernoemd wanneer men spreekt over een publiciteitspaneel op palen . In deze rubriek hebben we het als outdoor sign of outdoor signs puur als wegwijzers , met verschillende tekstboxen .

Ook dit ganse outdoor sign systeem is standaard vervaardigd uit geanodiseerde aluminium palen , profielen en tekstboxen. De bevestiging van de tekstboxprofielen in het palensysteem van de outdoor sign is , hoe kán het anders ook , in inox of RVS !

Goede wijn hoeft geen krans ...

Modulaire elipso´dale outdoor sign

Modulaire elipso´dale outdoor sign