Met deze reclamezuil koos Ekopak Ipad-eieren voor zijn geld ...

8/2/2013
Met deze reclamezuil koos Ekopak Ipad-eieren voor zijn geld ... Eerste combinatie reclamezuil en Ipad geleverd !Dat ze bij de firma EKOPAK niet van gisteren zijn, bleek duidelijk toen ze in december besloten hun voordeel te halen met de reclamezuil-actie die bij WP international liep.

Immers , bij aankoop van een reclamezuil ( uit één van de drie voorgestelde modellen met bijhorende verlichting ) was er een gratis Ipad te bekomen, van lichte tot zware versies weliswaar, naargelang de grootte van de reclamezuil.
Zoals velen wisten ze dit hot item zoals een Ipad er nu eenmaal is, te verzilveren door een deugdelijke investering van een reclamezuil.

Door groepering van alle reclamezuilen ( slechts 3 modellen / groottes ) konden we deze kwaliteits reclamezuilen aan een héél gunstige kostprijs produceren én dit voordeel doorgeven aan onze klanten met een gratis Ipad cadeau te doen. Happy X-mas !
2 x een schot in de roos dus voor de klanten dus.

Op de foto ziet U de trotse eigenaar van de nieuwe gebogen reclamezuil én een gloednieuwe hippe witte Ipad4 , Dhr. Marc Van Nieuwenhoven , eigenaar en zaakvoerder van de firma EKOPAK, een hoogtechnologisch bedrijf die industriële waterbehandelingsinstallanties ontwerpt en plaatst. De mooie witte Ipad mocht hij - hier op de foto duidelijk met een big smile te zien - in ontvangst nemen van één van onze mensen van het plaatsingsteam


Pittig detail : dit bedrijf ligt aan de Meulebeeksesteenweg te Tielt , alwaar in de nacht nà de plaatsing een windhoos passeerde in de buurt en van 8 huizen het dak werd meegezogen.
Wij claimen al een eindje dat onze zuilen (quasi) tornado proof zijn, maar dit is misschien wel het ultieme bewijs . En dit nog geen 12 uur nà het plaatsen .
Als dàt geen straffe kost - of beton - is !
Terug

Nieuws