Ipad reclamezuil actie bij WP international groot succes !

30/1/2013
Ipad reclamezuil actie bij WP international groot succes ! De eerste levering Ipad's is eindelijk binnen !In december was er de Ipad actie waarbij bij de aankoop van een reclamezuil met bijhorende verlichting een gratis Ipad werd geschonken. Als dàt geen kerst-toestanden waren !

De reacties logen er niet om : Ipad's zijn dus écht hot en we noteerden, na onze actie die we begin december lanceerden, menig bestelling op het einde van het jaar.

Het slechte weer in januari zorgde voor een moeilijke start van de plaatsingen door ons montageteam van de gebouwde reclamezuilen gezien een reclamezuil nu eenmaal in de grond moet geplaatst worden en bij de zware vriestemperaturen en dikke sneeuwlagen het onmogelijk was de eerste periode van januari vlot te plaatsen.

Naast het succes van de verkoop was er echter de moeilijkheid om aan voldoende Ipad's te geraken tijdens en na de feestdagen die blijkbaar overal vlot over de toonbanken gingen. De eerste levering Ipad's kwam dus nu eind januari pas binnen.

De klant had, naargelang de grootte van bestelling van zijn reclamezuil of totem, recht op een een lichte respectievelijk zwaardere uitvoering van een Ipad. Er was ook de mogelijkheid om te upgraden naar een zwaarder model mits toeslag of de opleg.
Terug

Nieuws