Reclamezuil en reclame op gevel maakt TICANO en WP

28/8/2013
Reclamezuil en reclame op gevel maakt TICANO en WP TICANO en WP zijn " grote maten " , luidt het in de Meensesteenweg . WP verzorgde er de totaal- oplossing van de signalisatie , reclamezuil , belettering op de gevel voor het bekende bedrijf TICANO die hem recent vesitigde in de Meensesteenweg te Roeselare , ťťn van de meest commerciŽle straten geworden van Roeselare , zoniet de meest groeiende ...TICANO  en WP zijn " grote maten " , luidt het in de Meensesteenweg .

WP verzorgde er immers de totaal- oplossing van de signalisatie , reclamezuil , belettering op de gevel voor het bekende bedrijf TICANO die hem recent vesitigde in de Meensesteenweg te Roeselare , één van de meest commerciële straten geworden van Roeselare , zoniet de meest groeiende ...
De zaakvoerder Dhr. Lammens besliste na duidelijke offerte en een bezoek aan onze toonzaal voor een reclamezuil en gevelbelettering vrij snel met ons in zee te gaan. Een slimme beslissing !

We plaatsten o.a. de belettering op de etalage , en er staat een vlakke reclamezuil die je van ver kunt zien staan .

TICANO is de gekende gespecialiseerde zaak in kledij , uitsluitend voor "grote maten". Letterlijk dan. Dit zowel voor dames als heren.
Opmerkelijk detail ook : Elke eerste zondag van de maand is TICANO ook open. Geen reden dus om er niet te geraken !
Terug

Nieuws