Bewegwijzering

Bewegwijzering , wat is dat nu eigenlijk ???

Bewegwijzering betekent letterlijk bewegwijzeren van een gebouw. Met andere woorden , het wijzen of tonen van de weg in een gebouw . Dat kan dus in een kantoor , een openbaar gebouw , een praktijk , een industriebouw , etc ... zijn.

De bedoeling is dus de mensen wegwijs te maken in een gebouw door middel van signalisatie om hun weg te kunnen vinden , zonder dat ze iemand nodig hebben om hen te begeleiden . Althans , dát is de bedoeling van de investering van de routing of het routingsysteem.

Bewegwijzering , wat is dat nu eigenlijk ???

Bewegwijzering betekent letterlijk bewegwijzeren van een gebouw. Met andere woorden , het wijzen of tonen van de weg in een gebouw . Dat kan dus in een kantoor , een openbaar gebouw , een praktijk , een industriebouw , etc ... zijn.

De bedoeling is dus de mensen wegwijs te maken in een gebouw door middel van signalisatie om hun weg te kunnen vinden , zonder dat ze iemand nodig hebben om hen te begeleiden . Althans , dát is de bedoeling van de investering van de routing of het routingsysteem.

Dit kan op verschillende manieren . Bij WP international hebben we door onze jarenlange ervaring (sinds 1946) én een zeer uitgebreid machinepark om ongeveer elke bewerking te kunnen maken alles in huis om zowel de meest gewone , als de meest straffe signalisatie te ontwerpen én te produceren. Daarnaast verzorgt ons plaatsingsteam van de gebouwensignalisatie de montage van deze door ons vervaardigde signalisatie in uw gebouw , kantoor , praktijk , industriebouw , etc ...


Bewegwijzering wordt dus bewerkstelligt door gebruik en samengesteld door combinatie van signalisatie , buitensignalisatie , binnensignalisatie , pictogrammen , deurbordjes , matteren van ruiten , vloermarkering , 

Dit artkel ging over bewegwijzering , gebouwensignalisatie , routing , wayfinding .

Interesse ? Neem contact op met ons door HIER te klikken en vraag uw offerte aan die we met de meeste zorg zullen behandelen !

 

Bewegwijzering