slagstempels

Een slagstempel wordt gebruikt om meerdere redenen : slagstempels kunnen in harde materialen een tekst of logo nalaten om een eigendom te markeren , in plaats van deze stukken individueel te graveren. Slagstempels zijn dan om grote series te markeren ook duidelijk goedkoper dan een individuele gravure .

Een slagstempel die je met de hand gebruikt noemen een handslagstempel en daarvoor heb je ook nog een hamer van doen , én een dragend oppervlak die het voorwerp ondersteund als het voorwerp niet massief genoeg is om de slag van de slagstempel of slagstempels te dragen .

Slagstempels die in een machine worden geplaatst , zoals ene hydraulische pers of een excenterpers , noemen we begrijpelijkerwijze een machineslagstempel of machineslagstempels
Er zijn grote slagstempels en er is de kleine slagstempel … verschillende formaten van afdruk bepalen het soort slagstempel .

Bij WP international uit Roeselare bieden wij u aan de hand van het soort resultaat die u nodig hebt , de meest geschikte slagstempel aan en maken werk van uw slagstempels .
Zodat uw logo of tekst perfect geslagen wordt zowel in ijzer , inox , koper , allerhande metalen en kunststoffen  …  als in het geheugen van uw klanten !

slagstempel , metalen stempel met tekst en logo

slagstempel , metalen stempel  met tekst en logo

Een slagstempel , als het nu gaat over een handslagstempel of een machineslagstempel is een geharde metalen stempel die toelaat in materialen zoals ijzer, inox, koper, brons, kortom de meeste metalen maar ook in harde vervormbare  materialen zoals hardhout, sommige kunststoffen een tekst,logo teken ,of cijfer onuitwisbaar te kloppen.

slagstempel set cijfer cijferreeks 0 -9

slagstempel set cijfer cijferreeks 0 -9

Een slagstempel met cijfer , een handslagstempel of machine slagstempels zijn geharde metalen stempels waarmee je cijfers in materialen zoals aluminium , lood, ijzer, inox, koper, brons, enz … maar ook in harde vervormbare  materialen zoals hardhout, kunststof , een cijfer, getal of cijferreeks kunt kloppen die onuitwisbaar dienen te zijn …

slagstempel set alfabet A - Z

slagstempel set alfabet A - Z

Een slagstempel set met letters, zijn geharde metalen stempels waarmee je letters in materialen zoals aluminium , lood, ijzer, inox, koper, brons, enz … maar ook in andere harde materialen zoals hardhout, kunststof, een letter, tekst of woord kunt slaan die onuitwisbaar of dus definitief zijn …

IndustriŽle gravure