slagstempel set alfabet A - Z

Een slagstempel set met letters, zijn geharde metalen stempels waarmee je letters in materialen zoals aluminium , lood, ijzer, inox, koper, brons, enz … maar ook in andere harde materialen zoals hardhout, kunststof, een letter, tekst of woord kunt slaan die onuitwisbaar of dus definitief zijn …

Een slagstempel met letters is inderdaad een metalen stempel die onuitwisbaar zijn afdruk – of beter “ stempel “ – blijvend nalaat in het object . Een letter, code , woord of tekst in materiaal slaan met kan je natuurlijk niet met zomaar een gewone stempel . Wanneer je met een slagstempel een letter, code , woord of tekst wilt slaan kan je bij ons terecht om dit in één slag te doen of letter per letter. Wij hebben assortimenten vóórgemaakte slagstempels met de letters van A tot en met Z, in verschillende hoogtes leverbaar ,om letter per letter , met de hamer de gewenste letter, code , woord of tekst te slaan in het materiaal .
Ook leverbaar zijn slagstempels waar je alle letters  in één speciale houder plaatst en dan in één keer het ganse woord of code in het materiaal kan kloppen . Dit zijn weliswaar andere , duurdere , kleinere slagstempels die in een bijpassende houder met handvat dienen vastgezet worden.

Er bestaan uiteraard ook in beide systemen slagstempel sets met cijfers om dan cijfers en woorden of alfanumerieke codes in materialen te kloppen. We denken aan datum , codes , loten , enz …
Of je kunt ook de beide aanschaffen , de slagstempel set met cijfers en de set slagstempels met het alfabet en leestekens !

slagstempel set alfabet A - Z