slagstempel set cijfer cijferreeks 0 -9

Een slagstempel met cijfer , een handslagstempel of machine slagstempels zijn geharde metalen stempels waarmee je cijfers in materialen zoals aluminium , lood, ijzer, inox, koper, brons, enz … maar ook in harde vervormbare  materialen zoals hardhout, kunststof , een cijfer, getal of cijferreeks kunt kloppen die onuitwisbaar dienen te zijn …

Een slagstempel voor cijfers of getallen is inderdaad een metalen stempel die onuitwisbaar zijn afdruk – of beter “ stempel “ – definitief nalaat in het voorwerp . Een code, getal of cijfer in materiaal slaan met een slagstempel kan je uiteraard niet met een gewone stempel met inkt doen . Wanneer je met een slagstempel een getal, cijfer, code of cijferreeks wilt slaan kan je bij ons terecht om dit in één slag te doen of cijfer per cijfer. Wij hebben assortimenten voorgemaakte slagstempels met de cijfers van 0 tot en met 9 , in verschillende hoogte leverbaar , om cijfer per cijfer met de hamer de gewenste code , getal of cijferreeks te kloppen in het materiaal .
Ook leverbaar zijn slagstempels waar je alle cijfers in één houder plaatst en dan in één keer het ganse getal in het materiaal kan kloppen . Dit zijn weliswaar andere , kleinere slagstempels die in een houder met handvat dienen vastgezet worden.

Er bestaan uiteraard ook in beide systemen de slagstempel sets met alfabet om woorden of alfanumerieke codes in materialen te kloppen.
Of je kunt ook de beide aanschaffen , de slagstempel set met cijfers en de slagstempelset met het alfabet !

slagstempel set cijfer cijferreeks 0 -9