brandstempels

brandstempels Brandstempels zijn al zo oud dat we eigenlijk bijna niet weten wanneer ze werden uitgevonden .
Wat wij , bij WP international echter wél heel goed weten is hoe we een brandstempel zo goed en perfect als mogelijk kunnen maken .

En bij WP international bent u écht wel aan het goede adres . Sinds 1946 maken wij van brandstempels unieke stukken en kunnen wij elke brandstempel met een zeer hoge graad van detail afleveren . Bijna elk logo of tekst , hetzij vaste tekst , hetzij met wisselbare letters indien noodzakelijk maken wij voor U .

Kiest u nu voor een elektrisch verwarmde brandstempel of gaat u liever voor de gas verwarmde brandstempels , in beide geval leveren wij u het type toestel ( lees vermogen ) en de brandstempel voor het soort werk u moet doen . Er zijn immers brandstempels voor licht gebruik , meestal elektrisch verwarmd en voor zwaar industriële toepassingen , elektrisch of met gas verwarmd .

Er zijn grote brandstempels en er is de kleine brandstempel … verschillende formaten van afdruk bepalen het soort toestel en brandstempel . Bij WP international bieden wij u aan de hand van het soort werk die u nodig hebt , de meest geschikte brandstempel aan en maken werk van uw brandstempel .

Zodat uw logo of tekst perfect gebrand staat zowel in het hout , vlees , leder …  als in het geheugen van uw klanten !

 naambadges - huisnummers - graveren in voorwerpen - industriële gravure - naamplaten

elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch

elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch

Wanneer het snel en proper moet gaan om een brandmerk te zetten op eender welke ondergrond dan is een elektrische brandstempel uw ding !
Is het nu om vlees, hout, leder, plastic of eender welk met warmte te markeren materiaal te brandmerken: deze elektrische brandstempels zijn de prefecte oplossing om een snel en veilig een brandmerk te plaatsen …

elektrische brandstempel met wisselbare letters

elektrische brandstempel met wisselbare letters

Wanneer we een tekst , getal of een combinatie van beide willen brandmerken , die echter dient te kunnen worden verwisseld , met andere woorden de tekst variabel is, geeft een brandstempel met vaste tekst geen oplossing . Doch de oplossing hebben we bij WP international voor U : ziehier de brandstempel met wisselbare tekst of karakters …!

koperen gasbrandstempel

koperen gasbrandstempel

Wanneer het hout vochtig is of er héél snel na elkaar moet kunnen worden gestempeld met de brandstempel op eender welke ondergrond dan is een brandstempel met gas verwarmd , de oplossing voor U ...

inox gasbrandstempel

inox gasbrandstempel

Wanneer bij het brandmerken van paletten bijvoorbeeld het té hout vochtig is kan je met een gasbrandstempel , zeg maar hogere capaciteiten of debieten aan , om te stempelen . In tegenstelling met een koperen gasbrandstempel zijn deze inox gasbrandstempels bijna onverwoestbaar …

IndustriŽle gravure