elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch

Wanneer het snel en proper moet gaan om een brandmerk te zetten op eender welke ondergrond dan is een elektrische brandstempel uw ding !
Is het nu om vlees, hout, leder, plastic of eender welk met warmte te markeren materiaal te brandmerken: deze elektrische brandstempels zijn de prefecte oplossing om een snel en veilig een brandmerk te plaatsen …

  • elektrische brandstempel 01s
  • elektrische brandstempel 02s
  • elektrische brandstempel 03s
  • elektrische brandstempel 04s
  • elektrische brandstempel 05s

Een elektrische brandstempel in koper of inox RVS heeft het grote voordeel dat er geen open vlam is, en het gevaar voor brand bijgevolg kleiner is dan met een open vuur zoals een gasbrandstempel dat wél heeft .

Elektrische brandstempels in koper of inox RVS hebben we in verschillende vaste formaten , wat eigenlijk direct inhoudt in verschillende vermogens. Immers, hoe groter het brandmerk dient te zijn qua grootte, des te groter het vermogen van de brandstempels die elektrisch worden verwarmd - lees : verhit .

Brandstempels in koper of inox RVS bevatten als afdruk of brandmerk meestal een logo, of tekst of een combinatie van logo en tekst . Deze elektrische brandstempel is meestal een vaste tekst. Er bestaan echter ook elektrische brandstempels met wisselbare letters om zelf de tekst aan te maken . Deze kosten echter meer .

Het kleinste standaard brandstempel toestel met vaste koper stempelplaat  heeft een elektrisch vermogen van 200 Watt, kan een afdruk of brandmerk ( tekst of logo ) geven van maximaal 48  x 23 mm ( koperen rechthoekige brandstempel plaat ) of 33 mm diameter ( koperen ronde brandstempel vorm ) en dit elektrisch vermogen loopt op naarmate de afdruk van het brandmerk ( lees : brandstempel afdruk ) groter dient te zijn. Dit loopt op voor grote koperen brandstempels tot 1600 Watt elektrisch vermogen , waar een brandmerk of brandstempel afdruk van iets minder dan 250 x 100 mm mogelijk is.

Alle elektrische brandstempels werken standaard op 230 VAC , 50 Hz . Het voordeel van elektrisch te werken is dat je geen gasfles nodig hebt en de elektriciteit onbeperkt uit het stopcontact komt gevloeid . Als je je electriciteitsfactuur betaalt hebt natuurlijk …!

elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch
elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch
elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch

elektrische brandstempels - brandstempel elektrisch