Combi naamplaten

Combi naamplaten zijn in feite een verzameling van naamplaten of naamborden op één gemeenschappelijke drager , de moederplaat genoemd . De moederplaat kan al dan niet al een vaste tekst , zeg maar koptekst bevatten . Dat kan bijvoorbeeld de naam van de groepspraktijk of associatie zijn .

Daaronder komen op de gemeenschappelijke drager dan de verschillende wisselbare naamborden of naamplaten , waarop op elk naambord of naamplaat de naam van de individuele persoon staat . Dit wordt héél veel gemaakt voor een groepspraktijk of associatie van vrije beroepen , waar een naamplaat of naambord vrij gemakkelijk kan verwijderd of verwisseld te worden .

Op deze manier is het mogelijk meerdere of verschillende naamplaten of naamborden in de toekomst te wisselen zonder een volledig nieuwe naamplaat of naambord te moeten aanschaffen .
De moederplaat of gemeenschappelijk drager is dus bedoeld om deze nooit te wisselen .

Hét voordeel van een combi naamplaat voor een groepspraktijk of associatie is dus zeker het wisselbare , het kunnen wisselen van meerdere verschillende naamborden of naamplaten , wat in de praktijk bij een associatie of groepspraktijk schering en inslag is .
We denken dan aan advocatenkantoren , groepspraktijk van huisartsen , associatie van notaris , zoals je ziet , verschillende mogelijkheden zat !

 naambadges - huisnummers - graveren in voorwerpen - industriële gravure - naamplaten 

aluminium Combi naamplaat

aluminium Combi naamplaat

Zoals de naam letterlijk zegt is een aluminium combiplaat een combinatie van individuele naamborden of naamplaten bevestigd op één gemeenschappelijke moederplaat . Het voordeel is vanzelfsprekend en reden om voor deze type naamplaat te kiezen : bij een groepspraktijk of associatie is er altijd een bepaalde mobiliteit , met andere woorden , een verloop van personen , die de noodzaak om individueel de naamplaat  te verwisselen ...

plexi combi naamplaat

plexi combi naamplaat

Zoals de naam doet vermoeden is een plexi combiplaat een verzameling van individuele naamborden bevestigd op één gemeenschappelijke moederplaat . Het voordeel is bekend : bij een groepspraktijk of associatie is er een bepaalde mobiliteit , met andere woorden , een verloop van personen …

koperen combi naamplaat

koperen combi naamplaat

Ook hier is de koperen combi plaat zoals de naam doet vermoeden een verzameling van individuele koperen naamborden bevestigd op één gemeenschappelijke moederplaat of sokkel . Het voordeel is bekend : bij een groepspraktijk of associatie is er een “ va et viens “ , met andere woorden , een komen en gaan van personen …

Naamplaten