houten naamplaten

Wie “hout “ zegt voor een naamplaat zegt : ik wil iets speciaals. Zoveel is zeker. Een van de weinig gebruikte materialen voor een naambord is het zeker , maar bij WP doen we het wel weer ! Het vergt immers heel wat know-how én de juiste machines om dergelijke klussen te klaren met een natuurproduct …

  • Houten naamplaten
  • Houten naamplaten

Je vindt ze sporadisch , de houten naamplaten , naamborden , muurborden of gevelborden . Per definitie is een naamplaat of een naambord  een gevelbord , maar in dit geval worden de houten naamborden ook veelal gebruikt om aan boten of schepen te hangen of aan een gezellige cottage .

Inderdaad , een naambord voor aan een boot , want een schip heeft een naam ! Die dient verplicht aan de achtersteven te worden aangebracht en je vind op binnenschepen of klassieke motorjachten of zeiljachten ook wel eens een houten naambord .

Aan huisjes , buitenverblijven , vissershuisjes , cottages en dergelijke vind je hier en daar ook wel een houten naambord of naamplaat. De naamplaten of naamborden stralen één voor één warmte , gezelligheid , liefde voor klassiek en antiek uit , wat je met een andere naamplaat of gevelbord niet kunt beogen .

De houten naamplaten of gevelborden die vervaardigd zijn bij ons uit hardhout  - meestal exotisch maar het kan ook met franse eik - worden na het graveren de teksten eventueel nog ingeschilderd in een kleur naar keuze en dan het geheel van de houten naamplaat of muurbord geölied of gevernist in meerdere lagen.

En dat wij bij WP international om dergelijke houten naamplaten te vervaardigen, uit het goede hout gesneden zijn , bewijzen de vele projecten die we deden …

houten naamplaten
houten naamplaten
houten naamplaten

houten naamplaten