koperen naamplaten

Noblesse oblige ... Deze koperen naamplaat of naambord dwingt door de uitstraling die hoogglans koper heeft , méér dan respect af , bij wie deze naamplaat hangt . Je kunt het nu eenmaal niet loochenen , een koperen naamplaat , dat is pure klasse en een klassieker van formaat ...

  • Koperen naamplaat
  • Koperen naamplaat
  • Koperen naamplaat
  • Koperen naamplaat

Het is één van de klassiekere materialen voor een naamplaat of naambord , maar door de mogelijkheden van het hoogglans polijsten , zijn deze pareltjes van naamplaten al zó lang op de markt en blijven ze scoren bij het publiek , dat klasse en uitstraling heel belangrijk vindt .

Een hoogglans gepolijste koperen naamplaat is zó hoog glanzend dat men écht wel zijn haar kan kammen in de naamplaat of het gevelbord . Wat op zich niet de bedoeling is natuurlijk , maar dit terzijde , om te vermelden dat de glans van een goed gepolierde of gepolijste messing naamplaat bijna dezelfde is dan van een spiegel .

Voor degene die het echt niet zien zitten om op regelmatige tijdstippen de naamplaat te moeten poetsen met koperpoets hebben wij een oplossing ! Wij , bij WP international , bieden optioneel het speciaal vernissen van deze koperen naamplaten aan , zodat wekelijks poetsen niet meer moet , nog beter : niet meer mag ! Enkel stof verwijderen met een propere vochtige doek of zeemvel is toegelaten .
De vernis is weliswaar van tijdelijke duur , dus niet voor eeuwig . Helaas . Hoe lang juist de vernis op de koperen naamplaten blijft en is blijft koffiedik kijken en afhankelijk van de oriëntatie , situatie en omgeving . Sommige naamplaten blijven 10 jaar goed , sommige een jaar (op de dijk aan de kust nog minder zelfs ) We kunnen helaas geen garantie geven naar levensduur van de vernis , iets wat u ongetwijfeld begrijpt . En voor wie dit niet kan begrijpen , blijft er natuurlijk het zelf poetsen van de koperen naamplaat mogelijk .

Wanneer na tijd de vernis aftands wordt en de naamplaat niet meer mooi oogt , dient het koperen naambord te worden binnengebracht om het polier - en vernisproces te herdoen , en terug een mooie uitstraling van het gevelbord of naamplaat te verkrijgen .

Als laatste geven we mee dat koperen naamplaten naast hoogglans gepolijst of gepolierd qua uitvoering , ook geborsteld kunnen worden . Dit geeft een minder opzichtige look voor degenen die de warme uitstraling van koper willen maar niet té opzichtig willen gaan qua glans .

En , na deze uitleg te hebben gehad , wàt is uw keuze of voorkeur van naamplaten ?

koperen naamplaten
koperen naamplaten
koperen naamplaten
koperen naamplaten
koperen naamplaten
koperen naamplaten

koperen naamplaten