reclameborden

Een reclamebord of publiciteitspaneel is een paneel of bord waarop een reclame boodschap staat of één of andere publiciteit staat ter bekendmaking van een product , firma , dienst of vereniging .
Het reclame paneel of bord die de publiciteit of de reclame boodschap afficheert is in verschillende groottes en materialen te verkrijgen . Bij WP international maken we deze reclameborden en de belettering van het reclamepaneel of reclamebord allemaal , én op maat .

Het meest voorkomende publiciteitsbord , pur sang zeg maar , zoals we ons eigenlijk allemaal een reclamebord voorstellen , is er één uit een kunststof of uit alu-sandwichpaneel . Houten panelen worden eigenlijk niet meer gemaakt omwille van de lage duurzaamheidsfactor en vanuit een keuze voor het milieu . De bewuste reclame of publiciteit wordt dan niet meer geschilderd maar beletterd door middel van vinyl of geprint, al dan niet op folie of rechtstreeks op het reclamebord , paneel of bord .

Kunststof reclameborden

Kunststof reclameborden

Onze publiciteitspanelen of reclameborden zijn meestal uit kunststof , namelijk hardschuim PVC , vervaardigd . Omwille van het feit dat houten multiplex panelen bijlange niet zo duurzaam zijn , en omwille van een bewuste keuze naar het milieu toe , en door de vele mogelijkheden die een kunststof publiciteitsbord of reclamebord biedt , gaat onze keuze naar hardschuim PVC kunststof ...

reclameborden uit aluminium sandwichpaneel

reclameborden uit aluminium sandwichpaneel

Wanneer het iets méér mag zijn kiezen naast de traditionele publiciteitspanelen of reclameborden uit kunststof , voor een het beste van het beste en dat zijn aluminium sandwichpanelen .
Deze aluminium sandwichpanelen gekend onder de merknamen alubond , dibond , etalbond , alucobond , C bond , E bond zijn allemaal van hetzelfde principe ...

Reclameborden