werfborden

Werfborden of immoborden dienen in eerste instantie goed op te vallen en mogelijke , potentiële klanten tijdens het passeren van een werf te ronselen . De prijs van een werfbord is meestal van belang gezien de omgeving waarin de werfpanelen hangen en werfborden bijgevolg meestal maar een kort leven beschoren zijn . Hetzelfde kan gezegd worden van een immobord of immobiliën bord .
De kwaliteit van het gebruikte materiaal is dan uiteraard ook navenant de prijs of vice versa , en het is dan soms ook een beetje balanceren tussen de prijs van de werfborden , werfpanelen , immoborden en de kwaliteit of levensduur die men van het werfpaneel of werfbord verwacht .
Immo borden vindt U hier onder dezelfde hoofdrubriek als werfpanelen omdat ze beiden in de bouwsector dienst doen . Immobiliën en een werf gaan nu eenmaal veelal samen .

werfborden in alle maten voor aannemer en de bouw

werfborden in alle maten voor aannemer en de bouw

Werfborden of immoborden moeten in eerste instantie goed op vallen en de potentiële klanten – lees : kandidaat bouwers - tijdens het passeren van een werf of bouw , warm te maken om net bij hen te kopen . De reclame of publiciteit op het werfbord of werfpaneel bevat dus essentiële informatie om de aannemer of de aannemers van de desbetreffende werf kenbaar te maken en mogelijks nieuwe klanten voor de aannemer  te werven ...

makelaarsborden voor vastgoedmakelaars en immobilien makelaars

makelaarsborden voor vastgoedmakelaars  en immobilien makelaars Immoborden of makelaarsborden moeten opvallen in het straatbeeld . Deze panelen of borden komen te hangen aan een gevel , hetzij op de muur of aan het venster maar dienen in eerste instantie goed op te vallen en de potentiële kopers of huurders tijdens het voorbijrijden van het te koop of te huur aangeboden pand aan te trekken en te ronselen ...

Reclameborden