Window clickframe raam

Eindelijk , at last ! Een documenthouder om in je etalage of langs binnen aan de glazen deur of venster te plaatsen , nog eens vandalismevrij is van langs buiten , én last but not least : het beste wisselkader die er maar bestaat , om probleemloos A4 blaadjes of andere formaten te wisselen in een mum van tijd !

  • windowclickframe

Wie nu nog blaadjes papier met openingsuren of regelmatig boodschappen op dezelfde plaats wil afficheren aan de binnenkant van zijn ramen mét plakband of stickers wordt veroordeeld tot de naam : antiek of niet meer mee met zijn tijd of slordig  !

Als er een product is die verscheidene benamingen heeft gekregen dan is het écht wel deze , we noemen er een paar op : window clickkader of clickkaders, clickframe voor venster , wissellijst kader voor etalage  , wisselkaders voor ruiten , klikkader voor aan ruit , folderhouder binnenkant raam , documenthouders A4  voor etalage , posterlijst  uitstalraam , en zo voorts ...  zijn documenthouders of kaders met een openklapbare rand of wissellijst die worden gemonteerd langs de binnenkant van een glazen ruit , om heel snel afgedrukte papieren documenten of folders in te plaatsen , te verwisselen , en dat alles dus in een oogwenk , echt héél snel ...

De voorkant van het window clickframe , langs buiten dus , is netjes  afgewerkt , en de klant ziet enkel een contour in zilverkleur rondom het blaadje met de tekst , dat tegen de ruit zit en zichtbaar is voor degene die buiten staat . De achterzijde , langs de binnenkant van de winkel bijvoorbeeld , bestaat uit de wissellijsten die openklappen om de teksten te wisselen .

Het is een vrij recent en eigentijds product , en daarom geen echte juiste benaming voor handen is waarschijnlijk , ook niet in het woordenboek wat heel vreemd is eigenlijk , vandaar een beetje het probleem . Niettemin is het één van de meest verkochte artikelen geworden in modulaire melding of affichering signalisatie of in uithangborden die in etalages hangen , zeg maar in de laatste tien jaar .

Mooier en esthetisch verantwoord dan dit kun je het niet voorstellen – modulair en design en verplaatsbaar – ze zijn in verschillende vormen , grootte en uitvoeringen verkrijgbaar in DIN A5 A4 A3 A2 A1

Window clickframe raam

Window clickframe raam