Clickkaders wisselijsten

Als er één artikel is die verschrikkelijk veel verschillenden namen heeft gekregen dan deze , we noemen er een paar op : clickkaders , clickframes , wissellijst kaders , wisselkaders, klikkaders , folderhouders , documenthouders met een formaat A3 A4 A3 A2 A1 , posterlijst , en zo voorts zijn documenthouders of kaders met een openklapbare rand of wissellijst om heel snel afgedrukte papieren documenten of folders in te plaatsen , te verwisselen , en dat alles in een handomdraai ...

  • Clickkaders

Het is een vrij jong en modern product , waarvan er eigenlijk geen echte juiste benaming voor is , waarschijnlijk zelfs niet in de dikke Van Daele voorkomt , vandaar een beetje het probleem .

Niettemin is dit qua benaming stiefmoederlijk behandeld artikel , één van de best verkochte business producten in de laatste jaren geworden .

Wie nu nog een papieren blaadje met kleefband aan de wand hangt is écht niet meer mee met zijn tijd , erger , hopeloos veroudert of profileert zichzelf als amateur . Het klinkt onbeleefd , maar het is wel de waarheid :  een papieren velletje scheef aan een muur gehangen , met een sticker ,punaises naaldjes , met als resultaat verf die dan afbladert  of gaatjes in de muur , dit is echt niet meer van deze tijd .

Door middel van het clickkader , clickframe , wissellijst kader , wisselkader , klikkader , folderhouder , documenthouders A4 , posterlijst , is deze documenthouder of kader met een openklapbare rand of wissellijst het artikel of methode om zelf afgedrukte papier , document of folders in een handomdraai netjes te plaatsen , te verwisselen , ...

Clickkaders wisselijsten
Clickkaders wisselijsten
Clickkaders wisselijsten

Clickkaders wisselijsten