Gebogen reclamezuil Type 80

De reclamezuil die alles doet wat een zuil moet doen , zelfs betaalbaar zijn : de economic .

Dit type reclamezuil is vervaardigd uit profielen die bedoeld zijn voor de middelgrote reclametotems te vervaardigen , meer bepaald hoogtes vanaf ongeveer 150 cm tot maximum 300 cm. Breedtes variërend van 60 cm tot max 150 cm . Uiteraard spelen ligging , wind en lokale omstandigheden een rol in het bepalen van het maximum formaat .

  • Gebogen reclamezuil type 80
  • Gebogen reclamezuil type 80

Deze gebogen reclamezuil is standaard vervaardigd uit hoogwaardige geanodiseerde aluminium palen , profielen en panelen . De verticale elipsoïdale palen en inwendige constructie worden berekend en gebouwd in functie van de grootte , en zorgen voor een perfecte look volgens het toegepaste formaat van de reclametotem .

Het dient dan ook gezegd dat deze reclamezuil , de economic , de topper is van ons gamma zuilen , en over het ganse land en daarbuiten geplaatst is .

Het is algemeen bekend en onnodig aan te halen dat reclamezuilen die vanuit de grond rijzen een meerwaarde geven aan het pand waar vóór ze staan. Eventueel voorzien van een uitwendige of inwendige verlichting geven ze de extra toets en uitstraling aan het gebouw en van de diensten van de desbetreffende onderneming of  . Een gebouw , hetzij nu openbaar of privé , zonder een reclamezuil of gevelletters mist de uitstraling van de professionaliteit die er waarschijnlijk wel huist , maar nooit  tot uiting komt , wat uiteraard jammer is .

Al onze klanten , zijn één voor één , allemaal tevreden van de reclamezuilen die ze bij ons bestelden en lieten plaatsen door ons montageteam .
Het zorgde voor het gewenste nieuw elan , een betere herkenbaarheid , de finishing touch , de gehoopte méér verkoop , allemaal zijn ze van een en hetzelfde idee : Dit hadden we eerder moeten doen !

Gebogen reclamezuil Type 80

Gebogen reclamezuil Type 80