Verlichte reclamezuilen

Zoals reeds eerder vermeld kunnen we reclamezuilen onverlicht maar ook verlicht leveren.

Dit is uiteraard een extra eye-catcher , maar het verlichten van een reclamezuil is niet alleen mooi , maar geeft ook meer rendement : we leven immers in Centraal Europa waar het in de donkere dagen van de herfst en winter tot bijna 15 uren per etmaal donker is !
Omwille van geen verlichting op de reclamezuil niet gezien worden is een zwaar gemis , daarvan zijn wij rotsvast overtuigd !

De verlichting van de reclamezuil gebeurt dan van ofwel van binnenuit met luminescentielampen , maar worden meer en meer met LED’s uitgevoerd , omwille van het ecologische maar ook ecomische aspect op lange termijn gezien .

Uitwendige verlichting , veruit de meest gebruikte vorm om een zuil te verlichten , meestal in de vorm van scheerlicht van langs onder door middel van schijnwerpers .
Voor de schijnwerpers maken we gebruik van hoog rendementsverlichting , wat zoveel betekent als “veel licht in functie van de opgenomen energie “ , meer bepaald met gasontladingslampen of nu ook de flood LED schijnwerpers .

Inwendig verlichte reclamezuilen met uitgefreesde tekst en logo

Inwendig verlichte reclamezuilen met uitgefreesde tekst en logo

Een uitwendig of inwendig verlichte reclamezuil  ?
Het gezegde : “ goesting is koop “ is hier dan ook méér dan ooit aan de orde .

Inwendig verlichte reclamezuilen zijn in tegenstelling met de uitwendig verlichte reclamezuil helemaal anders van opzet en “look” .
Overdag ziet de reclamezuil eruit als een normale totem , met logo en eventuele tekst(en) .
’s Avonds echter ziet de reclamezuil er helemaal anders uit !

Reclamezuilen uitwendige verlicht met spots

Reclamezuilen uitwendige verlicht met spots

Zoals eerder vermeld is de uitwendige of de externe verlichting van reclamezuilen één van de oplossingen om uw reclamezuil in een de kijker te stellen .

Overdag hebt u uiteraard het natuurlijk daglicht , en is dit voldoende , zeker wanneer een goede kleurcombinatie is gekozen . Wanneer de avond echter valt en alles duister wordt , en dit is in de winter , zeker bij een zwaarbewolkte hemel , reeds vanaf ongeveer 17u00 , dan is het tijd om de reclamezuil te laten oplichten .

Volledig inwendig verlichte reclamezuilen

Volledig inwendig verlichte reclamezuilen

“ Verlichte reclamezuilen zijn zoals vuurbakens voor een schip op zee “
( Peter Wyffels , 1997 )

Wanneer overdag de zuil er uitziet als een gewone reclamezuil verandert de volledig inwendig reclametotem of reclamezuil  ’s avonds in een lichtgevende verticaal opgestelde “staaf” of “lichtzuil”.

Reclamezuilen