Vlakke reclamezuilen

Zoals het kubisme in de architectuur een heel uitgesproken karakter heeft hebben vlakke reclamezuilen dat ook . De effen structuur en strakke lijn van de vlakke reclamezuil , stralen sobere klasse uit , zeg maar iets “kubistisch” of “ minimalistisch “ .

Vlakke zuilen worden zéér gesmaakt in de nabijheid van moderne gebouwen , omwille van diezelfde eenvoud , maar anderzijds komen ze dan soms ook extra tot hun recht wanneer ze nét bij een klassiek gebouw , kasteel of herenhuis geplaatst worden . Het schril contrast van de vlakke zuil met het klassieke van het gebouw zorgt voor een extra design toets , en maakt deze vlakke reclamezuilen dan ook zéér populair bij eigenzinnige architecten of bouwheren .

De vlakke reclamezuilen kunnen worden vervaardigd in héél veel uitvoeringen , maar de grote favoriet is toch de vlakke reclamezuil bekleed of afgewerkt met voorgelakte aluminium sandwich panelen .
Dit geeft het ontegensprekelijke voordeel van duurzaamheid in het algemeen en onderhoud van het lakwerk. De inwendige constructie van de vlakke zuilen zijn bijzonder sterk en stevig vervaardigd , hetzij in aluminium , warm gegalvaniseerd staal of inox . Dubieuze materialen zoals deze die kunnen roesten of niet stevig genoeg zijn passen niet in onze filosofie van werken en worden dan ook nooit gebruikt . Enkel het beste is goed genoeg !

Deze vlakke reklamezuilen kun je onverlicht maar ook verlicht geleverd worden  . De verlichting gebeurt van binnenuit met speciale luminescentielampen maar worden meer en meer met LED’s uitgevoerd .
Uitwendige verlichting , meestal in de vorm van scheerlicht van langs onder kan ook , door middel van schijnwerpers . Voor de schijnwerpers maken we gebruik van hoog rendementsverlichting , wat zoveel betekent als “veel licht in functie van de opgenomen energie “ , meer bepaald met gasontladingslampen of nu ook de LED schijnwerpers

Vlakke reclamezuilen

Vlakke reclamezuilen

De design reclamezuil :
Strakker dan deze vlakke rechthoekige reclamezuil kan het niet meer .
Deze reklamezuil is opgebouwd rond een weersbestendige inwendige constructie , uit aluminium of uit warm gegalvaniseerd staal , naargelang de grootte en locatie waar deze moet komen .

Reclamezuilen