Inox gevelletters

Wie de tand des tijds wil doorstaan moet héél sterk gewapend zijn ...

Dit is de era van INOX reliëfletters of gevelletters .

Zoals u ongetwijfeld weet , is INOX één van de meest edele legeringen die er bestaat.
Onder edel  verstaan we zowel duurzaamheid als afwerking .
We zouden niet WP international zijn , om ook dit materiaal te gebruiken voor onze reliëfletters of gevelletters , en we hiervan zelfs een punt van gemaakt hebben , dit tot één van onze topproducten te hebben verheven .

Wij hebben , met ondertussen méér dan 68 jaar ervaring in de business , de know-how in huis om deze pareltjes af te werken met een superieure kwaliteit die U nog nooit gezien hebt .
Via een speciaal procedé en innovatieve technieken worden deze reliëfletters of gevelletters vervaardigd en haalt u het beste in huis wat te verkrijgen is .

Met of zonder LED verlichting zijn deze gevelletters of reliëfletters het neusje van de zalm .

Vlakke inox gevelletters

Vlakke inox gevelletters

Vlakke gevelletters of reliëfletters in inox zijn in tegenstelling met volumineuze letters vlak en plat en meestal heeft is dit nét de bedoeling : een vlakke , strakke , moderne look beogen en dit op een gepaste gevel of wand ziet dit er heel cool uit !

Inox doosletters

Inox doosletters

Net zoals bij de aluminium uitvoering is de inox reliëfletter of de inox doosletter de oplossing wanneer er een grotere dikte wordt gevraagd dan het plaatmateriaal dik kan zijn. In inox kunnen we de holle inox doosletters maken met een return van 10 mm tot 200 mm !

Inox doosletters met indirecte verlichting

Inox doosletters met indirecte verlichting

Alsof inox gevelletters op zich nog niet mooi genoeg zijn , kunnen alle inox gevelletters voorzien worden van indirecte verlichting.
Deze verlichting gebeurt op vandaag nog enkel met HiQ- LED-technologie , waarbij kwaliteit en duurzaamheid de leidraad zijn in onze keuze en toepassing van de LED verlichting.

gevelletters reliefletters